Stall Absolute

hedder-fb-sol-5.jpg

 

Hem Verksamheten Om Stall Absolute Kontakta oss

 

  

Om Stall Absolute 

Stall Absolute är ett familjeägt hästföretag beläget i Brottby strax norr om Stockholm. Vi bedriver hästverksamhet med huvudinriktning på inridning och tillridning av hopphästar. Vårt arbete vilar på stor erfarenhet och kunskap om hästar och hästhållning. Vi ställer höga krav på oss själva vad gäller kompetens, kunnande, noggrannhet och service. För oss är det väldigt viktigt att den kompetens som krävs för att kunna göra ett bra jobb finns på plats.

Vi arbetar med hästar i ett litet, personligt och fokuserat sammanhang. Detta för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet. Att arbeta med hästar är inte bara ett givande och roligt arbete utan en livsstil.

Anna Hegenbart Schack

Stall Absolute drivs av Anna Hegenbart Schack. Hon är utbildad stallchef och Hippolog på Flyinge Kungsgård i Lund vid Sveriges Lantbruksuniversitet.

Annas brinnande intrese för hästar startade redan i tidig ålder. Som femåring började hon på ridskolan i Enskede i Stockholm, en resa som idag tagit henne till den egna hästgården och hästverksamheten på Stall Absolute.

Copyright © Stall Absolute. Hemsida med Sitoo