Vår verksamhet kretsar främst kring boxuthyrning. När man hyr en boxplats hos oss tycker vi att service och trygghet är en självklarhet. Att äga en häst tar mycket tid och kraft, därför vill vi avlasta våra kunder så mycket som möjligt. Då vi bor på gården har vi möjlighet att ha uppsikt över hästarna under större delen av dygnet.

Stallet är byggt sommaren 2012 och har 10 boxplatser. Alla boxar har egna fönster där hästen har möjlighet att titta ut. På anläggningen finns även två uteboxar samt en lösdrift. Lösdriften används periodvis när vi har unghästar på gården. Hästarna går i grupp om 2-3 st per hage och för hästar som ägaren önskar gå ensam tillkommer en extra avgift (dock ej vid skador).

I hyran ingår daglig utevistelse i hage med in- och utsläpp alla dagar, egen garderob i låst och uppvärmd sadelkammare, uppvärmt fikarum och toalett, spolspilta med varmvatten och torkrum för täcken samt parkeringsplats för egen trailer.


På anläggningen finns en stor, belyst uteridbana (30 x 60 m) med hindermaterial. Runt gården finns även fina ridvägar och ridhus finns cirka 10 minuters skrittväg från stallet där man kan lösa ridhuskort eller betala per gång.


Vår stallchef Anna har ett stort intresse för hästens foder vilket gett henne ett stipendium från KRAFFT under sin hippologutbildning. För att din häst ska må riktigt bra är det viktigt att veta vad den behöver få i sig, därför finns möjligheten att få hjälp med foderstatsberäkning. Detta är en tjänst som även erbjuds för ej inackorderade hästar. 

Pris:
Inackordering grund, per månad        5 550 kr


Det finns möjlighet att köpa till mockning, extra tillsyn, hjälp att ta in häst vid hovslagare/veterinär, tömkörning, klippning och uträkning av foderstat.

I hyran ingår fodring fyra gånger per dag; hösilage (10,5 kg torrsubstans/dygn), havre (3 kg/dygn), betfor samt 8 påsar spånpellets per månad.

Stallet sköts alltid av samma personal och med fasta rutiner.